fbpx

Vägen till ditt funktionskök

Välplanerat in i minsta detalj. Ditt kök ska inte bara ge funktion utan även vara en attraktiv del av ditt hem. Vi hjälper dig att nå hela vägen fram och det gör vi bäst genom att få så mycket information som möjligt. Tillsammans med dig och installatören skapar vi sedan ett kök baserat på både funktion och design.

Här kan du läsa om processen.

Egen kökstekniker

Det handlar inte bara om form och färg utan också om behov och yta. Vilka behov har du? Vilka krav ställer du på ditt kök? Förnya eller förändra från grunden? Det är många frågor som behöver ställas och besvaras. Förståelse och kommunikation är viktigt och därför får du en egen kökstekniker som tillsammans med dig kommer att ta fram ditt nya kök. Ni kommer att ha nära kontakt och vid behov görs även ett hembesök.

Kökstekniker

Ritning och offert

Stora som små – alla våra kök är skräddarsydda. Oavsett om det är en del av ditt kök som ska anpassas eller om det är ett helt nytt kök så hjälper vi dig så att funktion, ändamål och utseende blir 100%. Vi planerar och ritar ditt nya kök i både 2D och 3D så att du får en bra bild av slutresultatet. Ritningarna kompletteras med en detaljerad offert så att du ska känna dig trygg med helheten.

Ritning och offert

Ritning och offert

Ritning och offert

Tillverkning och leverans

När köket är färdigt levereras det i moduler hem till dig, ditt kök levereras komplett med moduler, blandare, vitvaror, bänkskivor och inredning på en bestämd leveransdag, oavsett var du bor i Sverige. Vi ser givetvis till att allt du behöver packas och fraktas med omsorg.

Tillverkning och leverans

Tillverkning och leverans

Tillverkning och leverans

Funktionsköket tillverkas i vår egen produktion i Falun

Installation

Redan i offertstadiet diskuterar vi installationen. Saknar du installatör? Vi hjälper dig! Vi säkerställer att du kommer i kontakt med kökskunniga fackmän som hjälper dig med installationen och som kan garantera att arbetet blir korrekt utfört. Vi ser då även till att offerten inkluderar installationen.

Installation

Installation

Installation

Uppföljning

Att allt fungerar som det ska är viktigt för oss. Därför följer vi alltid upp våra levererade kök och hjälper dig med den sista touchen för att det ska bli 100%. Njut av resultatet! Ditt kök kommer vara som du tänkt dig – anpassat efter just dig och dina behov.

Funktionskök

Funktionskök

Funktionskök